DM-bootcamp med b.bold og stjernene Ola Wiig-Hanssen og Anne Rita Egeland!

Vil du bli mer selvdreven på DM? Bli med på bootcamp og lær fra de kanskje beste og mest erfarne i bransjen! 

Dette er ikke et vanlig kurs. Her skal du komme inn med en idé eller en historie (eller kanskje bare et sort hull?) – og du skal gå ut med en langt på vei ferdig DM.

Gjennom to dager får du oppskriftene fra noen av de sterkeste DM-hodene i bransjen. Underveis skal du skrive, tegne, stange hodet i veggen og finne løsningene! Du jobber med din egen ekte DM og du får personlig rådgivning og tilbakemeldinger på ditt arbeid. I tillegg får masse topp kompetanse på å lage gode DM’er. 

Kurset er for deg som skal lage DM for første gang, for deg som har litt erfaring men ønsker å styrke deg faglig eller bli en bedre bestiller, og for deg som har jobbet med DM lenge og trenger påfyll og inspirasjon.

dette skal vi jobbe med

  • Idé, konsept og tema: Hvor begynner vi?
  • Å skrive for DM: dramaturgi, skriveregler, intervju – slik rører du giveren
  • Design av DM: bildebruk, utforming, giverpsykologi – hvordan skal en DM utformes, og – og hvorfor akkurat sånn?
  • Segmentering og kjøp: hvem skal få hva?
  • Flerkanaltenkning: En DM bør være en del av noe mer

En billett er for inntil to personer, og vi anbefaler at du tar med en kollega. Da får flere får kunnskapen, og dere kan være kreative sammen. Det dere lærer disse to dagene vil ikke bare være nyttig for denne DMen nå, men sørge for at organisasjonen er bedre rustet for DM-produksjoner i fremtiden.

praktisk info

  • 26.-27. september, i Oslo sentrum (sted bekreftes)
  • 09-15
  • Pris: Earlybird frem til 10. september – 16.900. Ellers 19 500,- per organisasjon/ to pers. Dette er undervisning, og det tilkommer derfor ikke mva.
  • Påmeldingsfrist: 20. september

Det er svært begrenset med plasser for at alle skal få personlig oppfølging. Det anbefales å melde deg på så snart som mulig for å sikre plass.

Lurer du på noe? Send en e-post til hei@bbold.no så skal du få svar!

om foredragsholderne

Ola Wiig-Hanssen

Ola er mest kjent som Unicefs knakende dyktige fundraiser og etterhvert fundraisingdirektør før han gikk av med pensjon våren 2023. Men en fagnerd som Ola har fortsatt mye på hjertet, og heldigvis får vi nyte godt av det! Ola ble i 2016 kåret til Årets Fundraiser av Fundraising Norge. Han har svært lang fartstid på DM, i både kommersielle og ideelle organisasjoner. Tekst, innhold, historie, testing, – Ola kan alt.

Anne Rita Egeland

Anne Rita Egeland er b.bolds egen DM-ekspert. Hun er Art Director med spesialkompetanse på utforming av DM, og har for vane å løfte resultatet på DM’er hun designer flere hakk. En god historie trenger likevel et riktig design for å gi resultater. Anne Rita er opptatt av at Dm’en skal ha en idé og et budskap som berører mottakeren. Anne Rita vil gi deg innblikk i alle triks og DM-grep hun rekker i løpet av bootcampen!

Anne Rita er tidligere Art Director i McCann, DMB&B, Grey Direct, New Deal/Real Deal. I tillegg tre år som kampanjeleder i Norges Naturvernforbund med hovedvekt på aksjoner utført av frivillige rettet mot politiske beslutningstagere.

b.bold – Beate og Michael

..og resten av b.bold sitt team. Beate og Michael har begge lang fartstid med DM. De skal snakke om idé / konsept / helhet, om tekst og intervjuteknikk, og flerkanalstenkning. Hele teamet kommer med sine gode blikk for å hjelpe deg og veilede deg underveis mens du lage din egen knakende gode DM.

Portretter av Ola Wiig-Hanssen, Anne Rita Egeland, Beate Sørum og Michael Hansen
Fra venstre: Ola Wiig-Hanssen, Anne Rita Egeland, Beate Sørum og Michael Hansen