1. februar 2022 blir Michael Hansen ny seniorrådgiver i b.bold.  Hurra!

– Dette var en mulighet jeg bare måtte si ja til. Folka i b.bold er blant de beste i bransjen og jeg gleder meg veldig til å bli en del av teamet, sier Michael om valget med å gå til b.bold. 

Portrettfoto av Michael Hansen

Michael kommer fra stillingen som kampanjeleder i Kirkens Bymisjon. Der har han det siste tiåret blant annet vært med å bygge opp en av bransjens mest prisvinnende og innbringende juleaksjoner, “Gled en som gruer seg til jul”. 

Han har en master i markedsføring fra BI, og bred erfaring og kompetanse. Michael har jobbet med alle faser av fundraisingarbeid. Nå gleder han seg til å bruke kompetansen til beste for flere organisasjoner.

– Jeg brenner for å skape gode kampanjer, aktiviteter og giverløp som gjør at giveren virkelig opplever å være med på å gjøre en forskjell. Jeg ser frem til å hjelpe flere organisasjoner med å gjøre mer, for flere. 

Hva tenker du om at du nå går over til «the Dark Side» og rådigverlivet, da Michael?

– Haha, det er jeg ikke så veldig bekymret for. Jeg opplever at b.bold virkelig er ute etter å skape resultater for kundene og dele kunnskap og utvikle organisasjonslivet i Norge. Alle rådgiverne her har bakgrunn fra organisasjonser selv, så den dark side’n er i verste fall bare litt gråmelert!

Vi gleder oss veldig over å ha fått Michael med på laget! 🥳

——

Har du en strategisk nøtt du trenger hjelp til? En kampanje som ikke helt fungerer? U-utløst potensiale hos støttespillerne dine? Ta kontakt på hei@bbold.no, så kan vi ta en uforpliktende kaffe – “på ekte” eller digitalt!

—– 

b.bold er et et norsk rådgivermiljø for organisasjoner med fokus på strategi og fundraising. Vi hjelper en rekke små og store organisasjoner med rådgivning og operativ hjelp innen strategi, ledelse og fundraising, kampanje og kommunikasjon. b.bold drives av grunnleggeren Beate Sørum, sammen med Seth Piper, Ane Tollerød Fosse og nå også Michael Hansen. b.bold har et strategisk partnerskap med teknologiselskapet Dekode, og sammen har vi planer om å eliminere alle irriterende ting som bare ikke funker for de som jobber i frivillig sektor i dag. 

b.bold er stolte av å tilhøre organisasjonssektoren fullt og helt, med rådgivere og partnere med sterk bakgrunn fra organisasjonslivet.

MENU